Een bezoekje aan de kinderboerderij vinden de vakantiekinderen van Europa Kinderhulp altijd erg leuk.
Een bezoekje aan de kinderboerderij vinden de vakantiekinderen van Europa Kinderhulp altijd erg leuk. Foto: PR

Geef een kind de vakantie van zijn leven Dringend vakantieouders gezocht

GOEREE-OVERFLAKKEE - Nog enkele tientallen kinderen in Duitsland en Frankrijk zitten met spanning te wachten op het bericht dat ze naar Nederland op vakantie mogen. Europa Kinderhulp zou deze kinderen graag het goede nieuws willen brengen, maar helaas is dat momenteel nog niet mogelijk.

Er is nog een flink tekort aan vakantieouders die een kwetsbaar kind een fijne vakantie willen bezorgen. Een vakantie die ervoor zorgt dat ze hun accu kunnen opladen en er weer even tegen kunnen. Deze kinderen hebben het namelijk in het dagelijks leven niet altijd even gemakkelijk. Tijdens de vakantie gaat het vooral om aandacht en liefde. Het is beslist niet de bedoeling dat er dure uitstapjes met het kind ondernomen worden. Een spelletje aan tafel, een bos- of strandwandeling, drie keer per dag een fatsoenlijke maaltijd: het zijn allemaal dingen waar deze kinderen ontzettend van kunnen genieten. Spreekt dit verhaal u aan? Meld u zich dan aan!

Data kinderreizen:

Franse kinderen (5-12 jr.): 5 juli-25 juli; 6 juli-24 juli; 19 juli-7 augustus
Duitse kinderen (5-12 j.): 14 juli-31 juli; 4 augustus-22 augustus
Overigens mogen deze kinderen meegenomen worden op een vakantie binnen Nederland.
Op europakinderhulp.nl vindt u veel informatie. Wilt u eerst even telefonisch met een medewerker overleggen voordat u zich aanmeldt? Dat kan: medewerkster Nellie (010-4701833) staat u graag te woord. Per e-mail kunt u zich aanmelden via zuidholland@europakinderhulp.nl. U krijgt dan vrijblijvend een informatieboekje toegestuurd.