Afbeelding
Foto:

Paasmeubelshow bij Van Kempen interieurs

OUDE-TONGE – Van zaterdag 19 april tot en met zaterdag 26 april is de Paasmeubelshow bij Van Kempen interieurs. Bezoekers kunnen de volledig vernieuwde slaapkamerafdeling bekijken, profiteren van aantrekkelijke prijsacties en de nieuwe voorjaarscollectie staat in de showroom. De Paasshow heeft dit jaar een Spaans tintje. Op zaterdag 19 april en op Tweede Paasdag is er een wijnproeverij van Spaanse wijnen, verzorgd door EB&T wijnen. Verder zijn er lekkere Spaanse tapas en kan er geproefd worden van verschillende soorten Spaanse olijfolie. Ook aan de kinderen is gedacht, voor de winkel staat een springkussen.

Slaapkamerafdeling

Op de bovenverdieping van de winkel is de slaapkamerafdeling volledig vernieuwd. Er zijn slaapkamers gemaakt in verschillende woonstijlen. In totaal staan er ruim twintig verschillende ledikanten en boxsprings opgesteld. Verder zijn er ook vijftien linnenkasten opgesteld in diverse maten, zowel met draaideuren als schuifdeuren. Alle slaapkamers zijn volledig ingericht met accessoires, die ook allemaal te koop zijn.

Nieuwe producten

Een nieuw product is de anderhalf boxspring, die zit wat betreft het formaat tussen een eenpersoons en een tweepersoons boxspring in. Het is de ideale oplossing voor mensen die alleen zijn en een tweepersoonbed te groot vinden en een éénpersoonsbed te klein. De slaapkamerafdeling is uitgebreid met een seniorenafdeling, die bestaat uit comfortbedden in diverse houtkleuren. Voor Pasen zijn ook de nieuwste modellen bankstellen en Italiaanse wandmeubelen gearriveerd bij Van Kempen. Eind van de week valt de folder in de brievenbus met nog meer nieuwe producten en aantrekkelijke acties.

Actie

Velda is een leverancier van kwaliteitsboxsprings, die dit jaar zestig jaar bestaat. Bij Van Kempen interieurs is het speciale jubileummodel, de 3D, te verkrijgen. Deze moderne boxspring voor twee personen is volledig elektrisch en kwam bij een test van de Consumentenbond als 'beste koop' uit de bus. De Velda 3D kost tijdelijk slechts € 2495,-, dat is zeshonderd euro goedkoper dan de reguliere prijs.

Begrip

Van Kempen interieurs is een begrip. Het bedrijf bestaat al vijfennegentig jaar. Momenteel is de vierde generatie Van Kempen werkzaam binnen het bedrijf. Het bedrijf verzorgt de complete inrichting. Van tapijt tot PVC-vloer en van fauteuil tot zonwering. Goed interieuradvies is belangrijk, dat gebeurt vandaag de dag door de complete inrichting in een 3D tekening weer te geven. Op die manier kan de klant al vooraf zien wat het eindresultaat wordt. Uniek is dat Van Kempen alles in eigen beheer doet. Zowel het maken van gordijnen, het leggen van een vloer, het op maat maken van een kast of het bezorgen van een bankstel gebeurt door eigen medewerkers.

Woonstijlen

In de showroom van 3500 vierkante meter zijn verschillende woonstijlen te vinden. Van klassieke meubels tot een compleet ingerichte woonkamer in landelijke stijl. Er staan bankstellen met een strak design en salontafels met een robuuste look. Kortom: voor ieder wat wils. Nieuwsgierig? Bezoek Van Kempen tijdens de Paasmeubelshow.

Van Kempen interieurs is gevestigd aan Schoolstraat 28 te Oude-Tonge. De winkel is dinsdag tot en met zaterdag geopend van 09.30 tot 17.00 uur. Op vrijdagavond is het koopavond, dan is de winkel geopend tot 20.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.vankempeninterieurs.nl.