Afbeelding
Foto: VVV Goeree-Overflakkee

De Snertwandeltocht: na twee jaar kan het weer!

Op zaterdag 3 december a.s., alweer voor de 23e keer, organiseren VVV Goeree-Overflakkee en Hotel Akershoek i.s.m. het Rode Kruis de Ouddorpse VVV-Snertwandeltochten. 

De organisatie is ontzettend trots dat het wederom is gelukt om nieuwe stukjes wandelroute op te nemen. Speciaal uitgezette wandelroutes voor deze dag leiden, al naar gelang de gekozen afstand, langs de mooi gelegen Ouddorpse “spulletjes”, door prachtige natuurgebieden en over het strand en/of door de duinen. Uiteraard allemaal weer langs gezellige en verrassende stempel- en controleposten. De routes zijn allemaal prima uitgepeild en ook geschikt voor Nordic Walkers. 

Vertrektijden

Starten met de wandeltocht van 25 en 35 kilometer is mogelijk tussen 8.00 en 10.00 uur (aankomst uiterlijk tussen 15.00 en 16.00 uur) en de start van de wandeltocht van 10 kilometer is tussen 10.00 en 12.00 uur bij Hotel Akershoek, aan Boompjes 1 te Ouddorp. Inschrijven voor de 25- en 35- kilometerwandeling is mogelijk op het startpunt vanaf 7.30 uur en voor de tienkilometerwandeling is dat vanaf 9.45 uur (er kan ook echt niet eerder worden gestart). 

Een tip van de organisatie voor het parkeren van de auto’s: denk aan het parkeerterrein “Goudsmiene” (ingang Spaanseweg). 

Veelgeprezen snert

Het erwtensoep-seizoen bij Hotel Akershoek is inmiddels voor geopend verklaard. Volgens de organisatie zijn er al kenners die de goede smaak van deze soep geprezen hebben. Met die welverdiende beloning na afloop van de wandeling komt het dus helemaal goed!  

Deelname kost € 6,- p.p. en is inclusief een kleine herinnering en een goed gevulde kop erwtensoep. Wie lid is van de Wandelbond, kan bij inschrijving het lidmaatschapspasje laten zien en ontvangt €1,-  korting p.p. 

Meer informatie is te krijgen bij VVV Goeree-Overflakkee: 0187-681789 of vvv@eilandmarketing.com  

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding