Afbeelding
Foto: Jaap Peeman

Netwerken bij Lely

Elkaar ontmoeten, bijpraten, netwerken in een ongedwongen sfeer. Dat zijn kort samengevat de ingrediënten van de traditionele VBGO-nazomerborrel. Die vond op 22 september plaats bij hotel-restaurant Lely in Oude-Tonge.

De borrel trok veel ondernemers. Er waren er 55 die van de gelegenheid gebruikmaakten om elkaar te spreken, nieuwe ondernemers te ontmoeten en zo mogelijk nieuwe verbindingen te leggen. Ook de wethouders Henk van Putten en Jaap Willem Eijkenduijn waren aanwezig.

De laatste beklom de zeepkist – sinds kort een vast attribuut tijdens de VBGO-borrels – om een belangrijk thema aan te roeren: kantoorpanden moeten met ingang van 2023 minimaal energielabel C hebben. Ondernemers die aan de bak moeten om hieraan te voldoen, kunnen – als ze snel zijn – via de gemeente kosteloos een onderzoek laten doen en een advies laten schrijven.

De tweede zeepkistspreker was Jan Peter Robijn. Hij vertelde namens Eilandmarketing Goeree-Overflakkee van alles over de lancering van de nieuwe website ‘Werken op Goeree-Overflakkee’.


Tekst: Kees van Rixoort

Fotografie: Jaap Peeman