Afbeelding
Foto:

Houden we contact?


Beste ondernemers,

Iedereen is druk doende met zijn of haar bedrijf te optimaliseren, te innoveren, de personele bezetting op orde te houden en het serviceniveau van de onderneming op peil te houden. Dit alles om direct of indirect in contact te blijven. Met je klant, je (toekomstig) personeel en, niet in de laatste plaats, met het karakter en de toekomst van je bedrijf.


In deze editie van GO! Magazine sluiten we daarop aan. Laten we zien hoe je als detailhandel in contact kan blijven met het winkelend publiek. Ook als het fysiek even niet kan vanwege bijvoorbeeld corona. Door samen een webshopomgeving te ontwikkelen, waar iedere winkelier eenvoudig gebruik van kan maken blijft de afstand en het contact met het winkelend publiek gewaarborgd.


We besteden ook aandacht aan de ontsluiting van de Haringvlietbrug. Vanuit de geschiedenis een van de belangrijkste verbindingen (lees contact) met het ‘vasteland’. De gevolgen van de tijdelijke afsluiting gaan ons allemaal, zowel zakelijk als privé raken. De FOGO voert hierover een stevige strijd om de belangen van alle ondernemers van Goeree-Overflakkee te behartigen. Om ervoor te zorgen dat onze klanten, ons personeel en onze bezoekers het eiland met zo min mogelijke last kunnen bereiken.


En niet in de laatste plaats willen we in contact blijven met ons toekomstige talent. Onlangs is de Beroepscampus Noord officieel geopend. De Beroepscampus biedt bedrijven de kans om op deze plek ‘de medewerkers van de toekomst’ te inspireren, te enthousiasmeren en te motiveren om te kiezen voor hun vakgebied. Laat de Beroepscampus een fysieke plek zijn waar partijen met elkaar in contact komen rondom het thema arbeidsmarkt. Wij zien deze opening dan ook niet als eindpunt maar als een prachtig startpunt om bedrijven én ons eiland toekomstbestendig te houden.


Dus laten we contact houden, want we kunnen zoveel van elkaar leren en met elkaar bereiken.

Ik wens jullie allen veel leesplezier en goede zaken!

Alex van Kampen

Bestuurslid VBGO