(Foto: Shutterstock)
(Foto: Shutterstock)

Ds. Anne van Olst spreekt over 'Bidden om geloof'

BILTHOVEN - Op donderdag 8 juni organiseren de GZB, IZB en HGJB in Nijkerk een inspiratiebijeenkomst over 'Bidden om geloof'. Ds. Anne van Olst, directeur van de EH en schrijver van het boek ‘Bidden kun je leren’ zal een lezing over dit onderwerp geven.

De drie bonden verlangen dat iedereen het goede nieuws van Jezus Christus gaat geloven. "Het is belangrijk om hiervoor te bidden. Maar hoe werkt dat in de praktijk? Heeft het gebed de juiste plaats? Over deze en andere vragen gaat het in de lezing van Ds. Anne van Olst, directeur van de EH en schrijver van het boek ‘Bidden kun je leren’", aldus de drie bonden.

De inspiratiebijeenkomst is na afloop van de Algemene Ledenvergadering van de drie organisaties afzonderlijk. Daarin wordt verantwoording afgelegd over het gevoerde beleid in 2022 en worden nieuwe plannen gepresenteerd. Geïnteresseerden zijn om 17.00 uur welkom bij de maaltijd, vervolgens zullen de drie organisaties afzonderlijk de Algemene Ledenvergadering houden van 18.15 tot 19.15 uur. Van 19.45 tot 21.30 uur is een gezamenlijk programma waarin onder andere ds. Anne van Olst het woord zal voeren. De bijeenkomst is in ‘De Schakel’, Oranjelaan 10 in Nijkerk.

Meer informatie en aanmelden kan via gzb.nl, izb.nl of hgjb.nl.