Thema-avonden over zendingswerk in India

GOEREE-OVERFLAKKEE - Op maandag 5 juni en dinsdag 6 juni worden er in Ouddorp en Middelharnis thema-avonden gehouden over zendingswerk in India. Hierbij zijn Sjaak Breen van ‘Family with a mission’ en Kumar Komaravalli van de Able Bharat Society uit India aanwezig. 

Kumar reist als zendeling met zijn motor door India. Hij bezoekt afgelegen stammen en dorpen om het evangelie te delen. Enerzijds is er veel honger naar de waarheid en anderzijds neemt het openlijk geweld tegen christenen toe. Dit maakt het steeds gevaarlijker voor Kumar om op deze manier te reizen. Met een volgepakte motor, samen met uitrusting en Bijbels trekt hij de aandacht. Daarom spaart Kumar voor een pick-up truck. Hiermee kan hij zich veiliger verplaatsen door het ruige afgelegen gebied in India. Op de thema-avonden is een spaarpot aanwezig om hier aan bij te kunnen dragen. Er is ook een QR-code beschikbaar voor een online overboeking.

De thema-avond op maandag 5 juni wordt gehouden in de aula van de Koningin Beatrixschool, Margrietweg 6 in Ouddorp. Op dinsdag 6 juni is de locatie Multicenter Bouwcenter Esselink, Industrieweg 35 in Middelharnis. Beide avonden beginnen om 19.30 uur.