(Foto: Shutterstock)
(Foto: Shutterstock)

Word lid van het Eilanden-Nieuws lezerspanel

GOEREE-OVERFLAKKEE - In de krant, op de website, via social media, op allerlei plaatsen en via verschillende kanalen schrijft Eilanden-Nieuws over alles wat speelt op Goeree-Overflakkee. Om hier nog beter zicht op te krijgen, is Eilanden-Nieuws op zoek naar mensen die mee willen denken met de redactie.

Dus heeft u goede ideeën waar de krant echt eens over zou moeten schrijven? Geeft u graag uw mening over het eiland en de actualiteiten? Heeft u specifieke kennis op een bepaald gebied en vindt u dat de redactie daar zijn voordeel mee zou kunnen doen? Kortom: denkt u graag mee over de inhoud van de krant? Dan is de redactie van Eilanden-Nieuws op zoek naar u!

Eilanden-Nieuws zoekt een groep van ongeveer tien trouwe lezers die mee willen doen aan het op te richten lezerspanel van de krant. We zoeken kerkelijk meelevende mensen van allerlei achtergrond en levenservaring: van studenten tot pensionado’s en van fulltime moeders tot leidinggevenden in het bedrijfsleven, iedereen is welkom om zich aan te melden.

Deelnemen aan het lezerspanel betekent een keer per jaar een moment van ontmoeting, met daarbij uiteraard een inhoudelijk programma. Daarnaast mag u gevraagd (via bijvoorbeeld een korte vragenlijst) en ongevraagd advies geven over de inhoud van de krant en de onderwerpkeuze van de redactie. Op basis daarvan kan de redactie in voorkomende gevallen keuzes maken en zo de inhoud van de krant verder verbeteren. 

Bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan het lezerspanel van Eilanden-Nieuws? Stuur dan een mailtje met uw persoonsgegevens (inclusief kerkelijke achtergrond) en een korte motivatie naar de hoofdredacteur van Eilanden-Nieuws: gertklok@eilandennieuws.nl.