Afbeelding

'Creatief bezig zijn met de Bijbel'

LEEUWARDEN - Wie Bijbellezen en creativiteit graag samen wil laten gaan, kan inspiratie opdoen in het boek 'Creatief de Bijbel door', geschreven door illustrator Marjolein Stoové. Daarbij ligt de focus op de persoonlijke relatie met God en het leren kennen van de rode draad door de Bijbel.

'Creatief de Bijbel door' is een boek met op elke linkerpagina een bijbeltekst en op elke rechterpagina een creatieve verwerking die daarbij past. Denk bijvoorbeeld aan handlettering, journaling, tekenen, kleuren en schrijven. Het boek behandelt 66 kernteksten, uit elk bijbelboek een belangrijk stuk. "Zo ontdek je wat de rode draad is door de Bijbel heen. Het is zeer geschikt om te gebruiken in je stille tijd als je houdt van creatief bezig zijn met de Bijbel", aldus uitgeverij Jongbloed Media.

"Omdat je de ene keer een voorbeeld erbij krijgt en de andere keer wat vrijer wordt gelaten in de opdrachten, past het bij vrouwen van alle leeftijden; of je nu veel ervaring hebt met biblejournaling of niet. Marjolein Stoové neemt je in dit boek mee op een creatieve reis door de Bijbel."