Afbeelding
Foto:

VVD brengt werkbezoek aan MTECK Stellendam

STELLENDAM - Een afvaardiging van de VVD Goeree-Overflakkee bracht onlangs een bezoek aan MTECK in Stellendam. Daar stond een presentatie en een rondleiding op het programma.

Volgens de VVD Goeree-Overflakkee zijn werkbezoeken essentieel om de contacten met de ondernemers te behouden. De afgevaardigden kregen die middag een presentatie over de ontwikkeling van het bedrijf, dat sinds elf jaar voorziet in de engineering en vervaardiging van elektrische kranen voor de bagger- en overslagindustrie.

Na de presentatie volgde er een rondleiding door het bedrijf, waarbij de enorme kraan op het buitenterrein, zo goed als gereed voor aflevering, ieders aandacht trok. Op dit moment bouwt MTECK nieuwe kleine graafmachines, met als energiebron diesel, om tot elektrische kranen. "De VVD Goeree-Overflakkee wil niets liever dan zulke mooie innovatieve bedrijven behouden op het eiland en zal zich altijd hard maken om ondernemers die ruimte letterlijk en figuurlijk te bieden", aldus de afvaardiging van de partij.

Afbeelding