Rien Abramse is 50 jaar lid van COV Laudando en krijgt een presentje overhandigd.
Rien Abramse is 50 jaar lid van COV Laudando en krijgt een presentje overhandigd. Foto:

Twee jubilarissen vijftig jaar lid van COV Laudando

MIDDELHARNIS - Tijdens de ledenvergadering van COV Laudando op woensdagavond 29 maart werden er niet alleen nieuwe bestuursleden gekozen, maar ook jubilarissen gehuldigd. Twee koorleden mochten een vijftigjarig zangjubileum op hun naam schrijven en dat werd uiteraard gevierd.

Twee bestuursleden namen afscheid en werden verrast met bloemen en cadeau’s. Na de bestuursverkiezing namen de nieuw gekozen bestuursleden hun plaats in. De nieuwe voorzitter van COV Laudando is Josette van Loon en Ko Tanis werd algemeen adjunct. 

Daarna was het tijd voor de huldiging van de jubilarissen: Rien Abramse en Ben van der Laan. Van der Laan was deze avond zelf niet aanwezig en kreeg de muzikale sokken die hij met zijn vijftigjarig lidmaatschap had verdiend later overhandigd. 

"We zien de toekomst rooskleurig tegemoet met Gods hulp een vers bestuur én een nieuwe dirigent: Maarten Koopman", laat het bestuur van het koor weten. Vanaf vijf april zal Koopman het dirigeerstokje ter hand nemen en zal er onder zijn leiding weer volop gestudeerd gaan worden. Op 28 oktober zal het koor een concert geven met allerlei psalmbewerkingen.

"Wilt u ook deel uit maken van deze fijne groep zangers, dan bent u van harte welkom! In alle stemgroepen is nog plaats voor nieuwe leden. Ook op projectbasis meewerken aan ons volgende concert is mogelijk."
Meer informatie is te vinden op COVLaudando.nl of via info@laudando.nl.