Toerustingsavond Gereformeerde Bond over 'Genderideologie en genderdysforie: principieel en pastoraal'

NIEUWE TONGE - Het bestuur van de Regionale Afdeling Goeree-Overflakkee van de Gereformeerde Bond in de Protestantse Kerk organiseert weer een toerustingsavond.

De avond wordt gehouden op dinsdag 14 maart in het Hervormd Centrum 'Elim' aan de Zuiddijk 19. Vanaf 19.00 uur is iedereen welkom, om 19.30 uur zal de avond geopend worden door de voorzitter van de regionale afdeling, ds. H.A. Neervoort. Aansluitend zal dr. J .Hoek een lezing houden met als onderwerp 'Genderideologie en genderdysforie: principieel en pastoraal'. 

"De genderideologie die het met de schepping gegeven onderscheid tussen man en vrouw relativeert, grijpt om zich heen. Hoe bieden we principieel weerstand tegen deze opvattingen? En hoe zijn we mensen die er persoonlijk mee worstelen dat ze zich in een mannelijk lichaam vrouw voelen of omgekeerd pastoraal nabij?" aldus het bestuur van de regionale afdeling. "Wij hopen op een vruchtbare ontmoeting." Iedereen is welkom en met name jongeren. Tijdens de avond wordt een (contante) collecte gehouden ter bestrijding van de kosten.