GZB-dag met gevarieerd programma

DRIEBERGEN - Zaterdag 18 maart wordt de GZB-dag gehouden in Barneveld. Een dag met volop ruimte voor ontmoeting, zingen, bidden en inspirerende verhalen uit de wereldkerk. Het thema van de GZB-dag is ‘Bid, zonder ophouden’.

De GZB is dankbaar dat het na twee online GZB-events weer mogelijk is om elkaar te ontmoeten. Tussen 16.00 en 19.30 uur is iedereen welkom op het ontmoetingsplein voor workshops, een veiling, GZB-stands en een hapje en drankje. Rond dit ontmoetingsmoment zijn twee identieke podiumprogramma’s waarin sprekers uit Malawi en de Filipijnen vertellen hoe gebed onmisbaar is in hun leven en werk.

Middag of avond

Bezoekers kunnen kiezen of ze het podiumprogramma in de middag (14.00 uur) willen bijwonen – dan is er ook kinderoppas en een kinder- en tienerprogramma – of in de avond (19.30 uur), met aansluitend een GZB-jongerencafé. Beide keren is er plaats voor maximaal 750 personen (exclusief kinderen). Aanmelden is daarom noodzakelijk. Tussen 16.00-19.30 uur is het vrije inloop en is iedereen welkom. Speciale gasten tijdens deze dag zijn ds. Hastings Phale uit Malawi en ds. Rene Futalan van de Fillipijnen. 

Tussen 14.00-17.00 uur is er ook voor kinderen en tieners van alles te beleven. Zendingswerkers vertellen over de mooie en moeilijke kanten van hun werk en wat bidden voor hen betekent. Er wordt geknutseld, spelletjes gedaan en met elkaar gezongen. Om 16.00 uur is er een voorstelling van Vrolijk Theater, ook wel bekend van de VBW.

De GZB-dag vindt plaats in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Aanmelden kan via www.gzb.nl/gzb-dag. Ook is hier meer informatie over de GZB-dag te vinden.