(Foto: Shutterstock)
(Foto: Shutterstock)

Lezingen en samenzang op open dag Gereformeerde Bijbelstichting

LEERDAM - De Gereformeerde Bijbelstichting (GBS) houdt op donderdag 2 maart in haar gebouw aan de Nijverheidstraat 21 een open dag. Er is een morgenprogramma en een middagprogramma met verschillende lezingen en samenzang. Ook is er in het gebouw veel te bezichtigen.

Het morgenprogramma is van 9.15 tot 12.00 uur, het middagprogramma van 14.00 tot 16.15 uur. Beide programma's beginnen met ontvangst met koffie en gelegenheid voor het bezoeken van standhouders. Om 10.15 en 14.40 uur is er een rondleiding door het gebouw en bezichtiging van de bibliotheek en de expositieruimtes. Voor de kinderen is er mogelijkheid om te knutselen in het magazijn, begeleiding is aanwezig.

Op de open dag zijn ook twee lezingen. Van 11.15 tot 12.00 uur geeft ds. B.J. van Boven een lezing over de betekenis van de Bijbel in het gezin, voor de kinderen is er een vertelling door de heer N. Verdouw. Van 15.30 tot 16.15 uur geeft ds. C. Sonnevelt een lezing over bijbelverspreiding in Nigeria en Ghana. Dhr. G. Schuttel houdt een vertelling voor de kinderen. Op zowel het morgen- als het middagprogramma volgt samenzang onder leiding van organist Martin Weststrate en afsluiting van het programma.

Vooraf aanmelden voor het morgen- of het middagprogramma kan per e-mail: jhaalboom@gbs.nl of telefonisch: 0345-610155. Meer informatie over de Gereformeerde Bijbelstichting is te vinden op www.gbs.nl.