Afbeelding

Wie maakt de mooiste foto voor ‘Waterpoort Werkt’?

Algemeen

REGIO - Sinds enkele jaren wordt het toeristisch informatieboekje ‘Waterpoort Werkt’ gemaakt en ligt het verspreid bij de verschillende ondernemers, bibliotheken, toeristische informatie punten in het Waterpoort gebied: Gemeente Tholen, Bergen op Zoom, Goeree-Overflakkee, Halderberge, Moerdijk en Steenbergen. 

In dit boekje heeft iedere waterpoortgemeente zijn eigen pagina’s met informatie wat de gemeente te bieden heeft. Sinds enkele jaren worden de inwoners van het waterpoortgebied gevraagd om bij te dragen aan het boekje door een foto aan te leveren. Voor de ‘Waterpoort Werkt 2023’-editie is de organisatie op zoek naar diverse foto’s, waaronder de coverfoto.

“Heb jij de perfecte foto gemaakt in het waterpoortgebied met als thema, water, natuur of erfgoed? Stuur dan jouw inzending naar info@waterpoortwerkt.nl en wie weet straalt jouw eigen foto dan op de cover van maar liefst 8.000 uitgaven.”

Voorwaarden voor de foto’s
De foto dient te zijn voorzien van de locatie en plaatsnaam. Er mogen geen gezichten in beeld te zien zijn. Foto’s worden verzonden via WeTransfer. Zie verder de ‘Waterpoort Werkt 2022 editie’ via www.issuu.com/rsmediagroep/docs/waterpoort_werkt_2022_issuu of www.waterpoortwerkt.nl.