Afbeelding
Foto:

Column: Tijd om te stoppen

Het moet klaar zijn. Het kan gewoon echt niet meer. Te veel negatieve gevolgen op zowel persoonlijk als maatschappelijk vlak. Het is tijd om er een punt achter te zetten.

Het begint al op de basisschool. Als een soort indoctrinatie waar menig evolutie-atheïst nog jaloers op zou zijn, wordt het in de kinderbreintjes geramd. Het geeft niet joh, dat is echt heel normaal. ‘Het mag gewoon lekker anders hoor, dat hoort erbij.’ De kinderen leren al vroeg dat zij het middelpunt van alles zijn en dat alles wat ze willen doen, natuurlijk gewoon moet kunnen. Kom op zeg, we laten ons toch niet vertellen wat we wel en niet mogen denken en doen. Het is wie je bent en iedereen heeft dat te accepteren.

Op de middelbare school idem dito, maar dan een paar slagen stoerder. En waag het niet om er een andere mening op na te houden, dat het ronduit slecht is voor je ontwikkeling als puber bijvoorbeeld, want dan word je gecanceld. Dat stiekeme gedoe bij de kluisjes, het moet maar eens over zijn. Gewoon alles open en bloot op tafel. Als je zegt dat dat misschien niet de juiste weg, of zelfs gevaarlijk is, word je keihard gecanceld. Je eigen mening, oké, maar het moet wel de juiste zijn.

Het gaat natuurlijk over de woke gekte die ons land als een tsunami heeft overspoeld. Al in groep 4 van de basisschool worden kinderen ermee geconfronteerd: niet alleen ‘dat het heel normaal is om als jongen op jongens te vallen of als meisje op meisjes’, maar ‘dat op allebei vallen ook heel gewoon is: dan ben je bi’. En ‘dat of je een jongen of een meisje bent, je eigen keuze is’.

Ik herhaal: in groep 4. Dus kinderen van rond de 7 jaar krijgen dit voorgeschoteld. Biologie doet er alleen toe als het uitkomt. En dat alles toch wel op z’n kop gaat in de puberteit, doet blijkbaar ook niet ter zake.

De voorvechters van dit soort idioterie, dus de mensen die hun woke agenda bij iedereen door de strot willen duwen, zijn opvallend vaak dezelfde mensen die christelijke scholen betichten van ‘indoctrinatie’ omdat naast uitstekend onderwijs de kinderen ook iets willen meegeven vanuit de Bijbel. Laten we op onze (christelijke) scholen daarom het goede voorbeeld blijven geven: liefde voor de naaste, juist ook als die ‘anders’ is. Dat is al ingewikkeld genoeg zonder alle woke onzin.