Bert de Boer (links) heeft de cheque overhandigd aan Keesjan de Kruijf en Bjørn Noordzij van Kairos (Foto: Adri van der Laan).
Bert de Boer (links) heeft de cheque overhandigd aan Keesjan de Kruijf en Bjørn Noordzij van Kairos (Foto: Adri van der Laan).

Lions brengen met bordspel meer dan een halve ton bijeen voor Stichting Kairos

Algemeen

GOEREE-OVERFLAKKEE – Woensdagmiddag organiseerde de eilandelijke afdeling van de Lions een klein feestje in De Gouden Leeuw. Er was een goede reden voor een feestje, want een actie van de Lions heeft een recordbedrag uit de geschiedenis van de Lions opgebracht: € 51.000,-. Een bedrag dat ten goede komt aan het werk van Stichting Kairos in Dirksland.

Door Adri van der Laan

De Lions Club Goeree-Overflakkee organiseert regelmatig acties. Tot voor enkele jaren had de organisatie een traditie opgebouwd door het regelmatig organiseren van een Goeree-Overflakkee Quiz, waarvan de opbrengst bestemd was voor verschillende goede doelen. Door corona moest men een aantal jaren verstek laten gaan maar men heeft het idee niet losgelaten. Dit bleek tijdens de bijeenkomst in de Goereese Gouden Leeuw.
Enkele leden van de Lions waren -naar aanleiding van de Goeree-Overflakkee Quiz- op het idee gekomen om de quiz uit te brengen als bordspel. De opbrengst hiervan zou voor Stichting Kairos uit Dirksland zijn.

Korte tijd