(Foto: Shutterstock).
(Foto: Shutterstock).

Stellendammer (20) overleden na ongeval op Plaatweg

Algemeen

STELLENDAM - Bij een botsing tussen een tractor en een personenauto is dinsdag een jongeman van 20 jaar uit Stellendam om het leven gekomen. 

Het ongeval gebeurde vanochtend rond 07.30 uur op de Plaatweg tussen Stellendam en Melissant. Onder meer het traumateam kwam ter plaatse. Het slachtoffer is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, maar heeft het ongeval dus helaas niet overleefd. Verschillende media meldden dat de vader van het slachtoffer de auto bestuurde en ongedeerd bleef. De politie liet weten dat de auto werd bestuurd door een 48-jarige man en dat het slachtoffer de bijrijder was, maar wilde op basis van de privacywetgeving hier verder niets over zeggen. 

Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend. Mogelijk was de mist in combinatie met het schemerdonker de oorzaak dat de tractor te werd opgemerkt. Een en ander zal moeten blijken uit het onderzoek dat wordt uitgevoerd door de verkeersdienst van de politie. De Plaatweg en N57 waren na het ongeval tijdelijk afgesloten.