Kazachse evangelist komt naar Ouddorp tijdens Friedensstimme tournee

OUDDORP - Dinsdag 11 oktober komt Ramazan Alimov op uitnodiging van de Zendingscommissie ‘Onderwijst al de volken’ naar Ouddorp. 

Ramazan Alimov werkt als evangelist en gemeenteleider in het zuiden van Kazachstan, in het district Turkistan. Kazachstan is een land dat een plaats heeft op de ranglijst christenvervolging. “Het gebied waar Alimov werkt, wordt gekenmerkt door extreme hitte in de zomer", zegt de zendingscommissie. "Er wonen vele mensen die onbekend zijn met het Evangelie. Alimov trekt eropuit en zoekt hen op om hen te vertellen over de Heiland die kwam om zondaren zalig te maken. Hij mag vrucht zien op zijn arbeid. Daarnaast geeft Ramazan leiding aan een kleine gemeente in de stad Turkistan”.

De avond wordt gehouden in het verenigingsgebouw Eben-Haëzer, Preekhillaan 3 te Ouddorp, de aanvang is 19.30 uur. Er is een boekentafel aanwezig en er zal een collecte gehouden worden ten bate van het werk van Friedensstimme. Belangstellenden zijn van harte welkom, de inloop is vanaf 19.00 uur.