Afbeelding
Foto:

Terug in de tijd: Geslaagde "NEVEDA BREISHOW" van "Miep Boeter en Modehuis Borgdorff"

Maandagavond werd in "Vita Nova" voor een groot aantal breilustige dames de nieuwe kollektie breimodellen van "Neveda" getoond. 

Dat "Neveda" steeds nieuwe soorten breiwol in de handel brengt, stellen de breisters zeer op prijs, doch zij verlangen dan ook steeds weer nieuwe patronen om deze wol te kunnen verwerken. En ook aan die wens komt "Neveda" tegemoet. Zo zagen de bezoeksters van deze show weer een groot aantal nieuwe modellen de revue passeren. Voor de pauze waren dat voornamelijk kindermodellen en na de pauze de dames- en herenkollektie. 

Een van de meest opvallende wolsoorten die "Neveda" dit seizoen op de markt brengt is "Farm". Het is een volumineuze draad van zuiver scheerwol die zich zeer snel op pen nr. 8 laat breien. Vooral de mantels vervaardigd van "Farm" oogsten op de show veel succes. 

Verder zijn er "Pop-Spun" en "Monty" die zich zeer goed lenen voor het breien van ruime lange truien zoals de mode dat dit seizoen voorschrijft. 

De dames kwamen vaak ogen te kort bij het aanschouwen van deze show die leuk werd gepresenteerd door "Mannequins van eigen bodem en vakkundig van commentaar voorzien, door de heer Atsma van "Neveda". 

Al met al een gezellige show, waarvan de dames voldaan en vol nieuwe brei-ideeën naar huis keerden. 

Uit de krant van 1977