(Foto: Shutterstock)
(Foto: Shutterstock)

Nieuws uit de bibliotheek

Cultuur

GOEREE-OVERFLAKKEE - In de zeven vestigingen van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta worden elke maand tal van interessante workshops, lezingen, spreekuren, films en jeugdactiviteiten georganiseerd. Aanmelden kan via de website van de bibliotheek www.bzhd.nl of bij de balie in één van de vestigingen.

Zo organiseert de bibliotheek een rondleiding door Sommelsdijk. Door de verhalen die worden vertelt komt de geschiedenis tot leven en ga je de omgeving met andere ogen bekijken. Deze rondleiding is geschikt voor jong en oud, maar ook voor toeristen. Wandel mee op vrijdag 30 september van 13.30 tot 15.30 uur. Kosten voor deze rondleiding zijn 7,50 euro en aanmelden kan via de website www.bzhd.nl.

Leesclubbijeenkomst Ouddorp
Het leesclubseizoen is weer van start. Er zijn nog een aantal plekjes vrij bij de leesclub vanuit Bibliotheek Ouddorp. Hier wordt het boek ‘De acht bergen’ gelezen. Nadat iedereen het boek gelezen heeft, worden de bevindingen en verhalen met elkaar gedeeld tijdens een bijeenkomst. De bijeenkomst is op dinsdag 4 oktober van 14.00 tot 15.00 uur in Bibliotheek Ouddorp. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Lindsay Pelt via lpelt@bzhd.nl. Zij zorgt dat het boek en de leeswijzer klaarligt in de gewenste vestiging.