(Foto: Shutterstock)
(Foto: Shutterstock)

Damvereniging Denk en Zet start nieuw seizoen

SOMMELSDIJK - Damvereniging Denk en Zet is weer van start gegaan. Het nieuwe damseizoen begon met een jaarvergadering in de nieuwe locatie 'Den Hoogen Caemer', aan de Sperwer in Sommelsdijk. 

Het was duidelijk merkbaar dat iedereen er weer zin heeft. Notulen en jaarverslagen werden gelezen. Alle zittende bestuursleden werden bij acclamatie herkozen. Alleen Piet Leroy zag zich genoodzaakt als secretaris – niet als lid - terug te treden. Hij werd vervangen door Gert Nootenboom.
De prijzen (bekers) in afdeling 1 gingen naar Koos Dekker, Izak Mackloet en Wim Vroegindeweij. En in afdeling 2 naar Hans Melaard, Bram Jelier en Gert Nootenboom.

Volgende week, maandag, 12 september, wordt er een damavond gehouden voor iedereen, lid of geen lid, in Den Hoogen Caemer. Deze avond begint om 19.30 uur. Op 19 september begint de competitie. Zeer binnenkort zal er aandacht besteed worden aan twee jubilarissen: Piet Leroy, die 40 jaar lid is en Wim Vroegindeweij, die al 50 jaar aan Denk en Zet verbonden is.
"Er zal in de komende tijd een bingo avond worden gehouden; we hopen een keertje voor een vriendschappelijke wedstrijd naar Mookhoek te gaan. Er komt weer een simultaanwedstrijd, gegeven door een hoofdbestuurslid van de Zeeuwse Dambond; we hopen ook nog ons 85-jarig bestaan te vieren en overwegen om na de gewone competitie nog een Flakkeese competitie in te voegen", aldus Denk en Zet. "Iedereen heeft er – zoals vermeld - weer echt zin in en er kunnen nog een paar nieuwe leden bij, maar dan moeten ze wel gauw bij zijn."