Zo viel het legioen vorig jaar Middelharnis binnen.
Zo viel het legioen vorig jaar Middelharnis binnen.

Terug in de tijd: Volgende week 6e Avondvierdaagse in Middelharnis

Volgende week dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagavond wordt in Middelharnis de 6e Menheersense avondvierdaagse gehouden.

Dit jaarlijkse evenement waarvoor de belangstelling jaarlijks groeiende is wordt opnieuw georganiseerd door gymver. "SpartayHygiën", onder auspiciën van de P.C.W.O. Zuid-Holland.

Er kan gelopen worden in de afstanden 5 en 10 km. Men kan zich voor deelname opgeven bij de start in de kantine van de Olymphal, dinsdagavond van 6 tot 7 uur en tevoren bij mevr. C. Everaers, tel. 01870-2054. De start vindt plaats dinsdagavond om 7 uur.

Iedere deelnemer die de wandeling tot een goed einde brengt krijgt als herinnering een medaille, een cijfer voor de 2e, 3e of 4e keer, een zilveren medaille voor de 5e keer en weer een cijfer 6 voor de 6e keer. Ook zijn er speciale groepsprijzen.

De deelnemers wordt verzocht de route schoon te houden. 

Vrijdagavond vindt de feestelijke intocht plaats. Het zal weer zeer op prijs gesteld worden wanneer de verwanten van de wandelaars op de kade, de Westdijk of het Zandpad met een bloemengroet gereed zullen staan.

Uit de krant van 1977