Afbeelding

Mannendag 2022 gaat door

Algemeen

OUDDORP - Goed nieuws voor de vele liefhebbers van de Mannendag Goeree Overflakkee. De voorbereidingen voor de editie van 2022 (op zaterdag 14 mei) zijn in volle gang. 

De bijeenkomst wordt gehouden op zaterdag 14 mei in het kerkgebouw van de Doopsgezinde Gemeente aan de Dorpstienden in Ouddorp. Het programma begint om 9.30 uur. De zaal is open vanaf 9.00 uur. De dag wordt rond 13.15 uur afgesloten met de inmiddels traditionele lunch. Spreker is dr. Paul Visser, predikant in de Maranathakerk te Rotterdam. Het thema zal zijn: ‘Wat als de gang eruit is?’ Dit met het oog op de coronaperiode, maar het onderwerp kan ook breder worden getrokken. Naast het delen van het Woord, zullen we ook weer (onder leiding van een speciaal ensemble) veel samen zingen tot eer van God.

U kunt zich tot uiterlijk 5 mei aanmelden. Wees er op tijd bij. Meer informatie over deze zaterdag is te vinden op www.mcgo.nl. Aanmelden kan via www.mcgo.nl/aanmelden. Toegangsprijs is 15 euro, dit is inclusief koffie, bolussen en lunch.