Afbeelding
Foto:

Zevende expo Oude-Tonge tot morgenavond - zaterdag geopend

Met een geanimeerd speechje door burg. W.M. v.d. Harst is de 7e Expo Oude-Tonge jl. woensdagmiddag geopend om morgenavond, zaterdag, pas weer beƫindigd te worden. In die tussenliggende tijd zullen de standhouders zich weer beijveren om de bezoekers met hun aanwezigheid te confronteren.

Ze doen dat met een welverzorgde stand, waarin hun bestaande assortiment en de nouveauteiten worden gepresenteerd. In zijn openingswoord sloeg dhr. v.d. Harst de waarde van een beurs als deze hoog aan, omdat - traditioneel - op een beurs prijzen en uitwisselingen tot stand komen. Ook vond dhr. v.d. Harst het een goede zaak dat het publiek via een beurs als deze waar kan nemen hoezeer de middenstand op de consumptiebehoeften reageert, door hem vergeleken met de reactie van een barometer op de weersomstandigheden! Graag ging dhr. v.d. Harst over tot de officiƫle opening van deze "Winkel van Sinkel" waarin zoveel te koop is en hij wenste de standhouders alle succes toe, onder hen zowel de deelnemers van het eerste uur als de 11 nieuwelingen die nu voor het eerst aan de Expo deelnemen. Een meer dan levensgroot kleurenportret was 's burgemeesters beloning voor de verrichte opening, hem aangeboden door de organisator van de beurs, dhr. P. Brinkman.

De Expo is tot en met zaterdagavond geopend. Men vindt er een veelheid van stands en artikelen, van naaimachines, kantoormachines, meubels, eetwaren, cassettes, radio's, tv en pracht afspeelapparatuur, tuinmeubelen, wanddecoraties, fietsen en brommers, vloerbedekking, dranken, enz. enz. Dat alles in de Sporthal te Oude-Tonge en een daarachter opgetrokken hal.