Afbeelding

Mooie opbrengst krentenbroodactie Woord en Daad GO

De organisatie zegt iedereen die krentenbroden heeft gekocht en daarmee ook het doel 'Onderwijs in Colombia' heeft gesteund, hartelijk dank. Daarnaast worden alle vrijwilligers bedankt, die hun steentje hebben bijgedragen vooraf en tijdens de actie. De netto-opbrengst is ongeveer € 3.600,-. "Een prachtig resultaat", aldus Woord en Daad GO.

Woord en Daad werkt aan armoedebestrijding in ontwikkelingslanden vanuit Bijbelse opdracht. Ze is actief op het gebied van Onderwijs, Arbeid en Inkomen en Basisvoorzieningen (gezondheid, water en landbouw). In Colombia werkt Woord en Daad samen met Conviventia om christelijk onderwijs te bieden aan kinderen en jongeren uit de levensgevaarlijke buitenwijken van Bogota en in het centrum van die stad. De school waar deze kinderen naar toe gaan heet ‘Dios es Amor‘, God is Liefde. Het onderwijs is sterk gericht op persoonlijke waardigheid, je ontwikkeling als mens en is gebaseerd op christelijke waarden en normen.

Wie niet in de gelegenheid is geweest om een krentenbrood te kopen en toch wil bijdragen aan het mooie werk van Woord en Daad, kan dat alsnog doen door de QR-code te scannen of een bijdrage over te maken naar: NL61 RABO 0361 3137 72.