Afbeelding
Foto:

Column: De vijand vanaf het begin!

We hadden een mooie studiebijbel, nog nieuw in de verpakking. Voor we hem in het kastje hebben gezet, hebben we gebeden of God de juiste persoon zou sturen voor deze Bijbel. En die kwam op vrijdagavond, precies toen we zaten te eten. Omdat het zoveel had geregend, reed hij zich ook gelijk vast voor ons hek. Dat werd trekken met onze auto om hem eruit te krijgen, en daardoor kwamen we wel even in gesprek. "He broer, ik kom terug man, dan gaan we praten broer", en zo vertrok hij met de Bijbel op z’n dashboard. 

De plankjes raakten weer leeg, dus tijd om aan te vullen. En daar stond ik oog en oog met de ‘vijand vanaf het begin’! Er was een slang in het kastje gekropen en hij lag boven op het boekje ‘Jezus onze bestemming’ van Wilhelm Busch’ Het was maar een kleintje, maar het beeld was groot, en raakte me diep! De naam ‘Jezus’ op het boekje en zo daarboven een slang die je aankijkt zo van ‘waag het eens…’ Intimidatie van satan, noemde iemand het, en zo ervaarden we het echt. Maar ook deze slang moest het afleggen, en ruimte maken voor nieuwe boekjes. We gaan door, en u kunt daarbij helpen! We zijn altijd op zoek naar Bijbels, (kinder)boekjes en evangelisatiemateriaal. Via onze thuisfrontcommissie (tfc-breen@outlook.com) vindt het zijn weg weer naar Suriname. 

Graag wel hedendaags materiaal en in goede staat. Het transport is prijzig, en als we het hier alsnog moeten weggooien zou dat jammer zijn. 

Grantangi! (dankjewel)

Afbeelding