Afbeelding
Foto: HGJB

HGJB komt met nieuw aanbod voor de lijdenstijd:
Samen onderweg naar Pasen.

HGJB biedt voor de lijdenstijd materiaal aan met als thema: ‘Samen onderweg naar Pasen’. Met het materiaal wil de jongerenorganisatie kinderen, tieners, gezinnen en gemeenten helpen om samen toe te leven naar Pasen. Het bevat een gezinsdagboek, HGJB-Preekschrijfkaarten, de podcast JONG, een speciale uitgave van het kinderblad Clik en een bordspel. Het materiaal is te vinden op HGJB.nl/paasaanbod.

Afgelopen jaar werd Pasen door de strenge coronamaatregelen vooral thuis gevierd. Dit jaar is er gelukkig veel meer mogelijk! Daarom biedt de HGJB materiaal dat zowel thuis als in de kerk te gebruiken is. Onder het gezamenlijke thema ‘Samen onderweg naar Pasen’ kan er binnen de gemeente stilgestaan worden bij Jezus’ lijden en opstanding. 

Het bordspel

Ook dit jaar heeft de HGJB een paasspel voor gezinnen uitgebracht. Met het bordspel ‘Samen op weg naar Pasen’ kunnen zij toeleven naar Pasen. Het spel, gemaakt voor kinderen in de basisschoolleeftijd, bevat verschillende vragen en bijpassende Bijbelgedeelten. Zo hoopt de jongerenorganisatie dat kinderen meer ontdekken over de bijzondere en hoopvolle geschiedenis van Pasen. 

Naast het bordspel, zit er in het aanbod ook een gezinsdagboek voor gezinnen, een kinderblad en HGJB-Preekschrijfkaarten voor kinderen en podcastafleveringen voor tieners. Het materiaal is te vinden op HGJB.nl/paasaanbod.