Afbeelding
Foto:

Gift voor Woord en Daad GO van Marktkraam Ouddorp

OUDDORP - Woord en Daad comité Goeree-Overflakkee werd blij verrast met een check van 500,- euro welke werd overhandigd door Peter Grinwis, commercieel manager van Marktkraam Ouddorp.

“Als comité zijn we heel blij met deze gift welke bestemd zal worden voor onderwijs in Colombia. Het kwam voor ons echt als een opsteker omdat de oliebollen actie in Ouddorp niet zo goed gelopen heeft doordat we al een tijd kampen met geen comitélid of hulp bij de acties in Ouddorp, terwijl we in het verleden heel veel verkochten in Ouddorp en omgeving. Hierbij willen we dan ook een oproep doen; Is er iemand die ons kan helpen met de 2 acties die we per jaar houden op Goeree-Overflakkee? Voor vrijblijvende informatie hierover kunt u bellen naar 0187-482104 of kijk eens op de website www.woordendaadgo.nl”. 

De 500 euro is afgelopen maanden opgespaard door giften die werden gegeven aan wenskaartjes. De wenskaartjes zijn gratis ter beschikking gesteld door een leverancier die Woord en Daad een mooie bestemming vindt voor dit geld.