De dames van GO-Linked bij Walter van Splunter van John P. de Wit Assurantiën.
De dames van GO-Linked bij Walter van Splunter van John P. de Wit Assurantiën. Foto:

GO-Linked op Kersttour

GOEREE-OVERFLAKKEE - De dames van GO-Linked, Mirlande Besemer en Maureen van Leeuwen, hebben een Kersttour gehouden. Trouwe vrienden van het netwerkinitiatief zijn tijdens de tour verrast, want loyaliteit moet worden beloond. 

Na diverse Digi Koffie’s en een Zomertour in het afgelopen jaar, stond er op 18 november jl. weer een fysieke Open Coffee gepland bij John P. de Wit Assurantiën in Stellendam. Helaas kon deze door alle aangescherpte coronamaatregelen niet doorgaan, waardoor er een Kersttour is georganiseerd.

‘De Kersttour was bedoeld om onze vrienden te bedanken, waarmee we met sommige al jaren bevriend zijn. Met een Kerstpakket, samengesteld met producten van diverse lokale ondernemers, zijn we langs de deur gegaan. Onze vrienden reageerden verrast en vonden onze actie erg origineel’, aldus Mirlande Besemer. Maureen van Leeuwen vult aan: ‘ook wij ondernemen en weten hoe uitdagend dat kan zijn. Zeker in deze tijden. Je hebt elkaar nodig. Ons netwerk helpt daarbij. Het is tof om te zien dat onze volgers, en in het bijzonder onze vrienden, dit beamen en dat mag beloond worden.’
De Kersttour werd gehouden op 16 december en ging langs de volgende vrienden c.q. organisaties: Strandpaviljoen Beachclub ’t Gorsje, Voeding Gezond Praktijk Arda Joppe, LiVastGO Makelaardij, BeCare, AB Zuid-Holland, VLDW Advocaten, Musica EduArta, Villerius Tekstproductie & Fotografie, De Vogel Adviesgroep, WEA Deltaland Accountants en Adviseurs, Angela Lodder Contentexpert, Flow Planners, Eilandmarketing Goeree-Overflakkee, AMG Coaching, John P. de Wit Assurantiën, SRL Accountants en Belastingadviseurs, Totaal Kantoor Goeree, Delta Telecom Advies, Stormachtig en Randstad.
Komend jaar vindt er alsnog een Open Coffee in Stellendam plaats, tenminste als het aan de dames ligt. ‘De tijd zal het leren. Neem eens een kijkje op www.go-linked.nl, hierop is alle informatie terug te vinden over ons netwerkinitiatief en zullen we t.z.t. de nieuwe datum bekendmaken, aldus de dames. ‘Fijne dagen, blijf gezond en graag tot ziens in 2022!’.

De dames van GO-Linked bij Walter van Splunter van John P. de Wit Assurantiën