Afbeelding
Foto:

Grote focus op kwaliteit en continuïteit

Twee familiebedrijven met de focus op kwaliteit en de lange termijn. Daarin vinden VDL Groep en tbp electronics elkaar. Door de overname eind vorig jaar gaat de nieuwe loot aan het industriële concern verder als VDL TBP Electronics met Joost van Haperen aan het roer. Hij volgde Ton Plooy op die als oprichter en voormalig CEO tot eind van dit jaar zijn kennis en ervaring overdraagt.

Joost: “VDL bestaat uit 107 zelfstandige industriële bedrijven en een slanke holding. We hebben ruim 15.000 medewerkers, verspreid over 20 landen. De groep wil heel bewust de maakindustrie in West-Europa – en in Nederland in het bijzonder – behouden. Daarmee borgen we kennis en werkgelegenheid. Overigens is het wel noodzakelijk om wereldwijd actief te zijn, om onze internationale opdrachtgevers overal met dezelfde kwaliteit en service te kunnen bedienen.”

One-stop-shop

“VDL Groep wil een one-stop-shop voor haar klanten zijn. VDL TBP Electronics past goed in deze strategie, want de assemblage van hightech elektronica hadden we nog niet in huis. In samenwerking met VDL-zusterbedrijven bieden we opdrachtgevers complete producten en systemen – van ontwikkeling tot nazorg. Bestaande opdrachtgevers van VDL TBP Electronics en de andere VDL-bedrijven worden hiermee breder bediend. Kracht door samenwerking, zonder de ondernemerskracht van de individuele bedrijven te verliezen.”

Kwaliteit

“De sterke loyale familiecultuur en de grote intrinsieke motivatie van de medewerkers zijn me opgevallen. De vergaande automatisering en traceability zijn een sterke basis. Verder is de focus op kwaliteit in alles zichtbaar. Kwaliteit betekent voor mij: precies voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Kwaliteit zoeken we ook in gedreven vakmensen. We werken graag met medewerkers die zich thuis voelen in een open bedrijfscultuur, waar iedereen elkaar goed kent en intensief samenwerkt. Toekomstige collega’s kunnen zichzelf bij ons blijven ontwikkelen en hun kennis verdiepen om onze opdrachtgevers steeds betere service te verlenen. Op onze website www.vdltbpelectronics.com en op de bedrijfsbrede website www.werkenbijvdl.nl worden de vacatures getoond.” 

Continuïteit

“Electronics Manufacturing Services is een mooie aanvulling op ons dienstenpakket en andersom biedt VDL Groep aan VDL TBP Electronics continuïteit en stabiliteit. We zijn een financieel zeer gezond concern en daardoor kunnen we blijven investeren. Bijvoorbeeld in doorontwikkelde Extended Boundary Scan testoplossingen met een nog grotere testdekking. We gaan onveranderd voor duurzame relaties met opdrachtgevers, medewerkers en leveranciers. VDL TBP Electronics is een krachtig bedrijf, door Ton Plooy en zijn medewerkers in 45 jaar opgebouwd. Echt een prachtige prestatie.”

VDL TBP Electronics

Vlakbodem 10, 3247 CP Dirksland, Nederland
T: +31 (0)187602744
E: info@vdltbpelectronics.com

Vacatures voor gedreven vakmensen in de techniek www.vdltbpelectronics.com