Afbeelding
Foto: Jaap Peeman

Weer een échte ontmoeting

Voor de nazomerborrel van de Vereniging van Bedrijven Goeree-Overflakkee (VBGO) was veel animo. In verband met de op dat moment – 23 september – geldende coronaregels, waren 55 leden welkom.

Tekst: Kees van Rixoort  |  Fotografie: Jaap Peeman

“We zaten vrij snel vol”, blikt voorzitter Jan Peter Robijn terug. Vreemd was dat niet, want veel mensen vonden het fijn om elkaar weer eens écht te ontmoeten.

Het bijpraten en netwerken vond plaats bij Llev, aan de haven van Middelharnis. Omdat het heerlijk nazomerweer was, kon dat ook buiten op het terras.

Tijdens de nazomerborrel nam de VBGO afscheid van de vorige voorzitter, Daan Buijze. Meer hierover vindt u op de pagina ‘Ondernemersverenigingen’ in dit blad.

Op de zeepkist

De VBGO kwam ook met iets nieuws: de zeepkist. Op de zeepkist kan een VBGO-lid wat vertellen over zijn bedrijf – bijvoorbeeld: wat het succesvol maakt, hoe je kunt blijven vernieuwen –, een oproep doen, om input of hulp vragen of een idee lanceren. Dat is mogelijk in de vorm van een pitch, maar ook als vraaggesprek. De eerste die op de zeepkist klom was Mike Vos van Llev.

VBGO-voorzitter Jan Peter Robijn kijkt terug op een geslaagde nazomerborrel: “Prima, ook door het prachtige week. Het belangrijkste was dat mensen elkaar weer konden ontmoeten.”