Afbeelding
Foto:

Voetbalvereniging MSV&AV Flakkee partner van Excelsior

MIDDELHARNIS - Voetbalvereniging MSV&AV Flakkee is blij en trots dat ze kunnen meedelen dat zij één van de 16 amateurpartners van @Excelsior zijn! Exclusief op Goeree-Overflakkee.

Er wordt dan ook vol vertrouwen gekeken naar een duurzame samenwerking en sportieve toekomst.

“Dit is een mooie vervolgstap op het eerder aanstellen van Hoofd Opleidingen Richard de Moedt en het verlengen van 2 jaar met hoofdtrainer Cees Breen”, aldus het bestuur.

Flakkee zal door deze samenwerking activiteiten en evenementen organiseren met Excelsior en actief gebruikmaken van de kennis en expertise vanuit de Rotterdamse betaald voetbalclub.
Zo kan er meegelopen worden met de trainers van Excelsior, lopen er talenten stage bij de jeugdafdeling, zijn er studiereizen, zet Excelsior trainers in bij Flakkee, kunnen wedstrijden van het eerste elftal bezocht worden, kunnen sponsoren kennismaken met de businessclub etc.

Excelsior ziet in Flakkee een club die veel overeenkomsten heeft met de BVO uit Rotterdam.

Flakkee is een mooie voetbalvereniging, waar eenzelfde gemoedelijke en familiaire sfeer hangt als bij Excelsior. Het partnership is voor ons extra waardevol, omdat wij op Goeree-Overflakkee nog geen samenwerkingspartner hadden', aldus Niels Redert, directeur van Excelsior4All, de maatschappelijke tak van de BVO.