Afbeelding
Foto:

Rijschool Verolme, Middelharnis

Wij concentreren ons op het geven van autorijles en aanhangwagenrijles. Omdat we met drie auto’s en vier instructeurs rijden, zijn we heel flexibel. De wachttijden blijven beperkt en leerlingen hebben de mogelijkheid om meerdere malen per week te lessen.

Rijschool Verolme rijdt bewust met Volkswagen. Een auto die overzichtelijk, handzaam en makkelijk bedienbaar is. Voor het aanhangwagenrijbewijs rijden we met een Mercedes Benz Vito automaat.

Omdat we met vier instructeurs zijn, kunnen we leerlingen, als ze dat willen, ook eens met iemand anders laten rijden. Dat is een goede training voor het examen. Elke leerling is anders en wij spelen zo goed mogelijk op ieders leermogelijkheden. Meestal loopt het gesmeerd, in ieder geval nooit stroef.

Onze rijbewijsplanner is een app met alle lessen, vorderingen en financiële zaken. De app geeft een half uur voor de rijles begint een signaal. Ons meest verkochte rijlespakket is 30 uur rijles inclusief het examen en een digitale theoriecursus. Losse lessen of een ander pakket zijn ook mogelijk.

Leerlingen kunnen bij ons snel en praktijkgericht leren rijden. Tevredenheid, daar gaat het om. Maar de kroon op ons werk is het behalen van het rijbewijs. Daar is alles op gericht. En al zeggen we het zelf… we zijn er best goed in.