Afbeelding
Foto: Jaap Peeman

Joline Droger

Ik ben 19 jaar, geboren op 15 mei 2001. Ik ben opgegroeid op Goeree-Overflakkee en woon in Middelharnis, in een rustig straatje tegenover het Gemeentebos. Het is hier fijn wonen. In ons gezin, ben ik de oudste van vijf kinderen. Ik heb drie zusjes en een broertje. Mijn moeder is als een vriendin voor mij en we doen veel leuke dingen samen. Sinds een aantal maanden heb ik een vriend.

Ik volg de opleiding voor Pedagogisch Medewerker Kinderopvang op het Hoornbeeck College in Rotterdam. Met kinderen omgaan vind ik heel leuk. Ik wil graag anderen helpen, ik ben een zorgzaam type, hoor ik altijd. Ik vind het fijn om te studeren en leuk om stage te lopen om nieuwe ervaringen op te doen. Ook heb ik een bijbaantje in de supermarkt. Mijn hobby’s zijn: winkelen, fotograferen, zingen. Het geloof is voor mij heel belangrijk en ik ga graag naar de kerk.

Met veel plezier ga ik naar buiten, ook vaak naar het bos of het strand. Heerlijk uitwaaien in de frisse lucht en in het zonnetje. Op Goeree-Overflakkee is dit allemaal mogelijk. Het is een mooi eiland en ik blijf hier dan ook graag wonen.

Fotografie: Jaap Peeman

Afbeelding