Afbeelding
Foto:

fris, modern en vers

Slechts één week was HEMA Middelharnis gesloten. In die korte tijd is het landelijke HEMA-concept doorgevoerd waarin alles draait om Werelden. Er zijn bijvoorbeeld Werelden voor dames, heren en kinderen. Daar kunnen ze alles vinden: kleding, sokken en accessoires als portemonnees. Ook zijn er Werelden als Wonen, Bed & Bad en Koken. Direct na de entree is er nu een Wereld die aansluit bij het seizoen, zoals nu de Paaswereld.

De kassa’s zijn verplaatst naar het midden van de winkel. Kassa 1 is tevens de klantenservice, waar klanten ook een product kunnen retourneren. Wie een foto- of internetbestelling heeft, kan in de nieuwe situatie bij alle kassa’s terecht. Gebak afrekenen is nu ook mogelijk bij de versafdeling. Gordijnen bestellen? Daarvoor heeft HEMA Middelharnis een nieuw meubel geplaatst.

Er zijn nieuwe toonbanken en de wanden van de zaak zijn niet langer beige, maar wit. Dat laatste schept ruimte. HEMA Keuken is ook veel ruimtelijker. Waar voorheen 75 mensen iets konden eten en drinken, is er nu plaats voor 108 gasten. In iets meer dan twee weken tijd heeft zich hier een ware metamorfose voltrokken.

Het resultaat is een fraaie en gezellige plek waar je heerlijk kunt eten en drinken. In HEMA Keuken draait alles om Vers. Denk aan sappen en smoothies, een groot deel van het gebakassortiment, broodjes, broodsalades, soep, ragoutpasteitjes. Allemaal vers bereid. Wie daarvan zit te genieten en een (bijna) lege telefoonbatterij heeft, kan gebruikmaken van een van de oplaadpunten.

Het publiek reageert enthousiast op de vernieuwde HEMA. Zo enthousiast dat het een stuk drukker is in de winkel én dat de HEMA plaats heeft voor enthousiaste medewerkers en een teamleider.

Afbeelding
Afbeelding