Afbeelding
Foto: Peter den Ouden Fotografie

Toekomst

Na een zomer vol goede hoop zijn we inmiddels alsnog in een (gedeeltelijke) tweede lockdown terechtgekomen, een tijd vol onzekerheid die het uiterste vraagt van de hele maatschappij.

Zowel van overheid, zorgverleners, onderwijs als ondernemers wordt veel gevraagd. Sommigen zien verdampen wat ze in jaren hebben opgebouwd, anderen zien nieuwe markten en kansen. In deze uitzonderlijke tijd worden we niet alleen geconfronteerd met de ontregeling van het heden, maar ook met grote vragen over de toekomst.

Ondernemers zijn altijd bezig met de toekomst en deze wordt mede bepaald door haar (toekomstige) werknemers. Daarom staat in deze editie de nieuwe Beroepscampus centraal.

Scholen en bedrijven hebben ieder hun eigen uitdagingen, de huidige tijd zorgt bijvoorbeeld voor digitale sprongen. Juist in deze tijd is het nodig om oog te houden voor de toekomst, waarbij de verdere ontwikkeling van de Beroepscampus een mooi voorbeeld is. De samenwerking om dit initiatief te realiseren is geweldig.

We kijken allemaal uit naar de tijd dat we elkaar weer kunnen ontmoeten, onder het genot van een hapje en een drankje. Fijne warme ontmoetingen, even sparren of bijkletsen. Zorg er tot die tijd voor dat we elkaar weten te vinden, samen naar oplossingen zoeken en elkaar waar mogelijk ondersteunen.

Stay Safe!

Jan de Blok

Voorzitter OVG