Afbeelding
Foto:

Dertig jaar Visser & Visser

"De makkelijkste weg is niet altijd de beste weg." Op 23 januari vierde Visser & Visser het dertigjarig bestaan met klanten, relaties en medewerkers in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg.

"In dertig jaar zijn we gegroeid van een tweemans-accountantskantoor naar een organisatie met veertien partners, ruim driehonderd collega's, twaalf vestigingen en verschillende diensten en specialismen, nationaal en internationaal. Daarnaast zijn er businessunits ontstaan, die onder hun eigen naam opereren: Growteq, Arpentus en SQALE. Met elkaar bouwen we al dertig jaar aan relaties, mensen, klanten, organisaties en kwaliteit. Bouwen zit ons in het bloed", aldus Ger Visser.

De jubilaris had een bijzondere spreker uitgenodigd: generaal Peter van Uhm. Hij inspireerde de gasten met zijn persoonlijke verhaal en stip op de horizon. Hij sprak over leiderschap, vertrouwen, verbinding en kansen pakken. "Het gaat er niet om hoe je valt, het gaat erom hoe je weer opstaat. Als je wilt overleven moet je iets doen. Iets doen vergt lef, maar alles is beter dan niets doen. Dus wees dapper, juist als het tegenzit wordt vertrouwen gebouwd", gaf hij de ondernemers mee.