Afbeelding
Foto:

Onderhoud aan de poel in de Vliegers

MIDDELHARNIS - Niets te doen of je wil eens lekker buiten bezig zijn? Kom dan naar de al weer laatste natuurwerkdag van 2019 van de vereniging Natuur en Landschaps Bescherming Goeree-Overflakkee (NLGO).

Op zaterdag 21 december worden er weer onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan Natuurelementen. Deze activiteiten worden georganiseerd door de werkgroep terreinbeheer van de vereniging.
De activiteiten zijn deze keer langs de Vliegers te Middelharnis naast de vlinderidylle. De bedoeling is zaterdag de poel, welke eigendom is van SBB, bij het fietspad langs de Vliegers verder op te knappen. We hopen hiermee de werkzaamheden van de afgelopen twee jaar verder af te ronden. We gaan proberen de poel weer te herstellen zodat hij weer geschikt is voor amfibieƫn. Op deze actiedag van de NLGO kunnen we weer veel hulp gebruiken. Eenieder die iets voor het behoud van de natuurelementen wil doen of eens lekker buiten bezig wil zijn, kan ons daar zaterdag bij helpen.
Verzamelen is om 8.45 uur aan het einde van de Tweede Groeneweg. De Tweede Groeneweg is te bereiken via de Provincialeweg N215, rotonde Middelharnis richting Nieuwe-Tonge, de tweede weg links.
Verdere inlichtingen kunt u krijgen bij Kees van t Zelfde 06-22927409 of bij Cees Appel 06-51010013 en op www.nlgo.nl.