Melissant voorlopig alleen bereikbaar via rotonde Noorddijk

"Tijdens de werkzaamheden wordt de entree van Melissant en de parallelweg opnieuw ingericht", aldus de provincie. "Ook maken we de nieuwe bushalte bij Melissant af. Om de veiligheid van de weggebruikers en de aannemer tijdens de werkzaamheden te waarborgen, moet de entree van Melissant vijf weken worden afgesloten. Melissant is voor verkeer alleen bereikbaar via de rotonde Noorddijk."

Omleidingen stremming Melissant

Van 31 mei tot en met 25 juni is geen verkeer mogelijk via de Julianaweg en via de Parallelweg tussen de rotonde Staakweg en de rotonde Noorddijk. "We asfalteren op dat moment de parallelweg en het kruispunt Julianaweg. Ruijgenhil blijft bereikbaar vanaf de rotonde Plaatweg of vanaf de rotonde Noorddijk richting de Provincialeweg. Van 28 juni tot en met 2 juli 2021 is geen verkeer mogelijk via rotonde Plaatweg. We werken dan aan de entree van Melissant ter hoogte van de rotonde Plaatweg. Ruijgenhil blijft bereikbaar vanaf de rotonde Noorddijk richting Provincialeweg. De werkzaamheden aan de parallelweg zijn dan afgerond."

Omleidingen fietsers

Fietsers van en naar Dirksland kunnen vanaf 31 mei weer gebruikmaken van het fietstunneltje of volgen een omleiding via de Ovenkeetweg, Bustelweg, Hoekvateweg en de Vroonweg. De omleiding voor fietsers staat ook langs de weg aangegeven met borden.