Afbeelding
Foto:

Terug in de tijd: Tweeling Han en Rien Boomsma a.s. maandag 75 jaar

De Middelharnisse tweeling Han en Rien Boomsma hoopt a.s. maandag, in blakende gezondheid, 75 jaar te worden. Dat betekent dat de beide broers al driekwart eeuw dag en uur samen zijn, want waar de één is, is de ander niet ver te zoeken. Zo is het altijd geweest en zo zal het, naar ze hopen nog vele jaren blijven.

Han en Rien (op de foto resp. rechts en links) hebben zeker op Flakkee maar ook in veel gebieden in den lande grote bekendheid gekregen door hun dialezingen waarvoor ze materiaal verzamelden op hun vele reizen, vooral naar het boeiende Oosten. Ze hebben daarover al doende een fenomenale kennis ontwikkeld en die kennis graag aan hun gehoor over willen brengen. Ze voelen zich overigens zeker nog niet te oud om op reis te gaan, want in april hopen ze weer de Sahara in te duiken, drie-en-een-halve week lang en ook over die reis zullen! de verhalen wel weer los komen. Dat periodieke reizen houdt de Boomsma's fit, maar voor dat doel zwemmen ze ook nog wekelijks hun baantje in het zwembad en wandelen en fietsen ze naar hartelust.

Ze worden gefeliciteerd, van harte, en we wensen ze nog graag vele gezonde jaren toe. Hun adres, voor 't geval U ze een kaartje zoudt willen sturen (waarvan we zeker weten dat het zeer op prijs gesteld zou worden!) is Verlengde Vissersstraat 62 in Middelharnis.

Uit de krant van 1976.