Afbeelding
Foto:

Neem en lees: Zoom Out

In dit dagboek wordt opnieuw per maand ingezoomd op een bepaald Bijbelgedeelte. Daardoor wordt de boodschap van Gods Woord dichterbij jou gebracht. Het advies van de schrijver is om elke dag even de tijd te nemen om daarbij stil te staan. Gods boodschap is immers van levensbelang! Reserveer daarom bewust een moment (aan het begin of aan het eind van de dag) om daar aandacht aan te geven. Daarover wil de Heere Zijn zegen geven. Luister naar Zijn stem!

Het dagboek is makkelijk te hanteren, maar wel een klein lettertype, maar voor de doelgroep zal dit zeker geen probleem hoeven te zijn. Ben de Raaf schrijft voorin het volgende:

Beste lezer,

In 2011 verscheen het dagboekje Zoom In. In dat dagboekje zoomden we iedere dag in op een stukje uit de Bijbel. Je kunt inzoomen op een tekst uit de Bijbel, maar soms moet je uitzoomen. Dan lees je de tekst meer in het verband waarin het staat. Dat heb ik in dit dagboekje zoveel mogelijk geprobeerd te doen. Met veel genoegen het ik voor jullie geschreven in opdracht van uitgeverij De Banier. Ik hoop dat ook dit dagboekje door jullie goed wordt ontvangen. Opnieuw hebben een aantal mensen meegekeken en aanwijzingen gegeven, die mensen wil ik daarvoor bedanken. Het is mijn gebed of dit dagboekje mag bijdragen tot de komst van Gods Koninkrijk.

Ben de Raaf heeft verschillende functies bekleed bij de politie en is schrijver van 50 boeken. Hij is in 2018 gestopt met het schrijven van kinderboeken. Wie meer wil weten, kan terecht op zijn website. Naast zijn werk bij de politie is hij ouderling in de Gereformeerde Gemeente van Rotterdam-Alexanderpolder. Omslagontwerp en vormgeving is van Janneke Paalman.