Afbeelding
Foto:

4e Symposium Steunfonds Israël / Isaac da Costa

Deze bijeenkomst is bedoeld voor predikanten, evangelisten, ouderlingen, diakenen, theologiestudenten en godsdienstdocenten.
Ds. G.T. van Appeldoorn (HHG Melissant) zal ingaan op de vraag: Verandert ons verstaan van het Nieuwe Testament door de vondst van de Dode Zeerollen? en Dr. C.P. de Boer (CGK Beth-El Sliedrecht) bespreekt het onderwerp: Waar staan we 75 jaar na ‘Auschwitz’?
De bijeenkomst vindt plaats in de Bethlehemkerk, Oudelandseweg 50, Woerden. Het symposium begint om 14.30 uur en rond 17.00 uur is de sluiting gepland.

Tijdens een pauze is er gelegenheid tot ontmoeting. Na afloop kunt u eventueel blijven eten. Deelname aan het symposium is gratis. Aanmelden via de website www.steunfondsisrael.nl is verplicht i.v.m. het coronabeleid. De eerste bezoekers hebben zich inmiddels aangemeld. We hanteren een maximum van 70 bezoekers. En we hopen dat we dit jaar dit aantal zullen halen. Meldt u gerust aan.

We kunnen ons voorstellen dat u in deze bijzondere tijd vragen hebt over uw bezoek aan deze bijeenkomst. Ook al is alles nu even anders, we doen ons uiterste best om u een leerzame middag te bieden. Op onze website hebben we al onze maatregelen onder elkaar gezet.