Afbeelding
Foto:

Terug in de tijd: Gemeentepenning voor zilveren Woninbouw voorz.

Feest was het j.l. vrijdagavond in Den Bommel rondom dhr. M. P. Arensman i.v.m. zijn 25 jarig bestuurslidmaatschap van de Woningbouwver. "Den Bommel". In de recreatiezaal van het bejaardencentrum "Westerlicht" werd de zilveren jubilaris in het zonnetje gezet, met als hoogtepunt de toekenning van de erepenning van verdienste van de gemeente Oostflakkee.

Het was ditmaal de secretaris dhr. J.P. Geluk die de jubilerende voorzitter begroette. Een blik terug liet dhr. Geluk constateren dat het destijds genomen besluit dhr. Arensman in het bestuur te kiezen heel juist was geweest De Ver. had destijds, 25 jaar geleden, een bezit van 30 woningen. Thans bestaat het woningbestand uit 203 woningen, waarvan 45 bejaardenwoningen in Den Bommel, 120 woningen waarvan 30 bejaardenwoningen in Achthuizen en 30 woningen in Ooltgensplaat, totaal 353.
Voor het vele in het belang van de Ver. gedaan werd dhr. Arensman bedacht met een gouden armbandhorloge wat hem door dhr. Geluk werd overhandigd. Mevr. Arensman werd verrast met een mooie plant.

Uit de krant van 1975.