Winterwandeling over duin en strand

OUDDORP - Wandel mee met de stevige winterwandeling dwars door duinen en langs het strand op zaterdag 25 januari. Ook in de winter valt er genoeg te ontdekken in de Duinen van Goeree. De wandeling is van 9.30 tot 12.30 uur. Aansluitend is er een warme kop soep bij strandtent Iloon.

In de Duinen van Goeree kun je je hart ophalen als wandelliefhebber. Tijdens je wandeling hebben de deelnemers een fantastisch uitzicht over duinvalleien, brede stranden en schorren vol vogels. Ook in de winter kun je volop genieten in dit gebied. Tijdens deze wandeling komt men langs de Westhoofdvallei, er wordt een uitstapje gemaakt door het Volgerland en wandel vervolgens door de Springertduinen naar het strand. Een ervaren natuurgids vertelt je meer over het bijzondere landschap en de vogels die hier overwinteren. Het is een stevige wandeling van zo'n 10 kilometer, dus een goede conditie is vereist.

Het startpunt is het parkeerterrein bij de Ouddorpse vuurtoren. Deelname kost € 12,50 voor leden en € 17,15 voor niet-leden van Natuurmonumenten. Vooraf aanmelden kan op www.natuurmonumenten.nl.