Afbeelding
Foto:

Nelisse Recycling ontzorgt bedrijven en particulieren

Zit u met bouw- en sloopafval, groenafval, grond, hout of puin? Dan kunt u bij Nelisse Recycling BV terecht voor containers van 3 tot 40 m3.

Nelisse Recycling is een onderdeel van Nelisse Agro, Grond & Infra. Het bedrijf bestaat sinds 1900. Eerst als agrarisch loonbedrijf en sinds 1990 een groeiende tak die zich bezighoudt met grond- en infrawerk, zoals het aanleggen van rioleringen en het bouw- en woonrijp maken van nieuwe woonwijken of bedrijventerreinen.

Daarnaast is Nelisse sinds dit jaar ook actief op het gebied van recycling. Dit omdat bouwbedrijven en particulieren behoefte hebben aan een complete partner, die kan ontzorgen. Daarom is Nelisse Recycling opgezet, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Het bedrijf profileert zich daarmee als duurzaam en circulair. Dat laatste blijkt bijvoorbeeld uit het hergebruik van puin en grond.

Voor de particulier is Nelisse eerder dit jaar gestart met een webshop. Daar zijn alle diensten te zien en te bestellen. Er zijn containers voor verschillende afvalstromen. Bovendien zijn de containers voorzien van reflectiemarkering, wat de veilige plaatsing aan de straat uiteraard ten goede komt. Nelisse kan u voorzien van alle soorten zand, grond en bouwstoffen. 

Grondbank

Nelisse Recycling onderscheidt zich ook met een grondbank. Het is de enige gecertificeerde grondbank op Goeree-Overflakkee. Wie hier grond brengt of haalt, weet zeker dat het voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. Net zoals bij de andere diensten van Nelisse Recycling, kunnen zowel bedrijven als particulieren bij de grondbank terecht.

Mooi meegenomen: de milieustraat van Nelisse is mooi centraal op Goeree-Overflakkee gelegen, aan de Langeweg 80 in Nieuwe-Tonge. Bovendien zijn er ruime openingstijden: doordeweeks van 7.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur.