(Foto: Jorge Franganillo)
(Foto: Jorge Franganillo)

Dagtocht naar Mechelen met diverse activiteiten

GOEREE-OVERFLAKKEE - Zaterdag 10 juni wordt er een dagtocht naar Mechelen in BelgiĆ« georganiseerd. Op het programma staan onder andere een boottocht en een bezoek aan de Sint-Romboutskathedraal.

De deelnemers reizen vanaf Goeree-Overflakkee met een luxe touringcar naar het historische Mechelen. Daar start de dag met een kopje koffie of thee en een gebakje. Vervolgens is er de mogelijkheid om de stad op eigen gelegenheid te ontdekken. In de middag is er een boottocht over de Dijle om Mechelen vanuit een ander perspectief te kunnen bekijken. 

Na de boottocht hebben de deelnemers voldoende tijd om op eigen gelegenheid Mechelen verder te verkennen en bijvoorbeeld de Grote Markt te bezoeken of naar de top van de Sint-Romboutskathedraal te klimmen om te genieten van het uitzicht. Aan het einde van de dag bespeelt organist Arjan Huizer het orgel in de Sint-Romboutskathedraal. De dag wordt afgesloten met een buffetdiner in een Chinees restaurant. 

De kosten voor de dagtocht zijn 99 euro per persoon. Voor abonnees van Eilanden-Nieuws is er een korting op deze reis. Zie hiervoor de advertentie in de krant van vrijdag 19 mei. Reserveren kan via https://muziekuniek.nl/dagtocht-mechelen/.