Café GEZIeN Goeree-Overflakkee organiseert strandwandeling

OUDDORP - Donderdagavond 1 juni organiseert Café GEZIeN in samenwerking met de gemeente Goeree-Overflakkee een strandwandeling voor ouders en medeopvoeders.

“Opvoeden is best hard werken en als opvoeders kun je een avondje ontspanning goed gebruiken”, vinden Brigitte van Egmond en Diana Kievit van Café GEZIeN GO. “Op donderdagavond 1 juni vanaf 19.00 tot ongeveer 21.30 uur vindt er daarom een avondstrandwandeling plaats voor ouders en medeopvoeders met het gebruikelijke concept: een bakkie en een bitterbal.” Het event wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeente Goeree-Overflakkee. Deelname is gratis. Aanmelden kan via cafegeziengo@gmail.com.

Café GEZIeN GO in het kort

Café GEZIeN GO staat voor ontmoeten en verbinden. Aan de hand van actuele, interessante thema’s organiseert Café GEZIeN GO bijeenkomsten, waar door middel van lezingen kennis, ervaringen en tips worden gedeeld. “Bent u (groot)ouder, medeopvoeder, begeleider, jeugdprofessional of leerkracht en heeft u interesse in een thema, dan bent u van harte welkom.”