Afbeelding

Avond4daagse in Middelharnis en Sommelsdijk

Algemeen

MIDDELHARNIS/SOMMELSDIJK - Stichting Hart van Goeree Overflakkee (HvGO) organiseert samen met Oranje Vereniging Middelharnis/Sommelsdijk, Dorpsraad Sommelsdijk en Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) ook dit jaar weer een avond4daagse. Deze vindt plaats van dinsdag 30 mei tot en met vrijdag 2 juni. Net zoals voorgaande jaren zijn er elke avond routes uitgezet van 3, 5 en 10 kilometer.

Elke avond zal er rond 18.45 uur vanaf het Diekhuusplein worden gestart. Daar kunnen deelnemers zich nog inschrijven vanaf 18.15 uur, als dat nog niet gebeurd is via de website https://hartvangoereeoverflakkee.nl/. Verenigingen, scholen of andere groepen kunnen zich kunnen zich daar via een speciaal formulier ook inschrijven.

Ook al kunnen deelnemers maar drie van de vier avonden meelopen, krijgen ze nog steeds de officiƫle medaille van de Koninklijke Wandel Bond Nederland. Op de laatste avond, vrijdag 2 juni, zal iedereen rond 20.00 uur extra feestelijk onthaald worden op het Diekhuusplein. Hier zorgen de leden van Sempre Crescendo voor een muzikaal welkom en zullen er diverse andere activiteiten zijn.

Vrijwilligers
De avond4daagse kan niet georganiseerd worden zonder de hulp van vrijwilligers. Wie een paar uurtjes of een avond wil helpen, kan een e-mail sturen naar info@hartvangoereeoverflakkee.nl.