Afbeelding
Foto:

Prijswinnaars bij Bommelse braderie

DEN BOMMEL - Op zaterdag 13 mei vond de jaarlijkse braderie in Den Bommel plaats, waarbij ook Voetbalvereniging Den Bommel met een kraampje op het Emmaplein aanwezig was. Bij de loterij en het ballen raden waren mooie prijzen te winnen.

De braderie werd goed bezocht. Er werden lootjes verkocht waar mooie prijzen mee te winnen waren. Karin van Dravik ging er van door met de hoofdprijs: een waardebon van Ivy Flowers ter waarde van 250 euro om een prachtig boeket van zijdebloemen samen te stellen. Deze hoofdprijs werd beschikbaar gesteld door WvE Grond & Infra. 

Vele lokale ondernemers hadden prijzen beschikbaar gesteld, waar VV Den Bommel erg blij mee is. Er kon ook geraden worden naar het aantal ballen in een zogenaamde kuubkist. In deze kist lagen voetballen, pingpongballen, tennisballen, golfballen, strandballen, skippyballen en zelfs bingoballen. Richard van Broekhoven bleek de winnaar te zijn. Hij won een geldbedrag van 50 euro, beschikbaar was gesteld door Plaisier Fysiotherapie. VV Den Bommel bedankt alle sponsoren voor hun bijdrage aan de braderie.